Levertermijn en Verzendkosten

Levertermijn:

Bij bestelling van een artikel vóór 17.00 uur, garanderen wij levering binnen één werkdag, op voorwaarde dat het artikel op voorraad is. Wanneer u na 17.00 uur bestelt, doen wij ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en garanderen wij levering binnen 48 uur.

Indien er geen voorraad is, zijn wij afhankelijk van onze leverancier. In dit geval kunnen wij helaas geen specifieke levertijd garanderen. 

Wij doen er alles aan om de levertermijnen zo kort mogelijk te houden en onze klanten op de hoogte te houden van de status van hun bestelling. Als je vragen hebt over de levertermijn of de status van je bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Verzendkosten:

Wij bieden twee verzendmogelijkheden aan: opsturen of afhalen. Bij opsturen zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht en de regio van de bestemming. Houd er rekening mee dat we onze producten enkel verzenden naar België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Duitsland.

Voor bestellingen boven de 500 euro bieden we gratis verzending aan indien het gewicht van het pakket lager is dan 30 kg. Voor bestellingen onder de 500 euro, zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht en de regio van de bestemming. Deze kosten worden automatisch berekend en weergegeven tijdens het bestelproces.

Als je ervoor kiest om je bestelling af te halen, dan zijn er uiteraard geen verzendkosten van toepassing. Je kan je bestelling afhalen op ons adres dat vermeld staat op onze website.

Heb je nog vragen over onze verzendmogelijkheden of de kosten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.


Contactinformatie:

Indien u nog vragen heeft dan kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactinformatie:

Sanders Parts bvba
Hoogveld J, Bosveld 14
9200 Dendermonde, België
Site: https://auto-diagnose-apparatuur.be
E-mail: info@sandersparts.be
Telefoonnummer: +32(0)52.41.44.70
Ondernemingsnummer: BE 0476.893.570