Over Autel uitleesapparatuur

Autel is een toonaangevend merk op het gebied van auto diagnoseapparatuur . Deze toestellen zijn ontworpen voor particulieren, doe-het-zelvers en professionele garages. 

De MaxiSys diagnosesystemen beschikken over diagnose software van OEM niveau, hebben een krachtige quad-core processor,  en een uitgebreide voertuigdekking.

De diagnosesystemen van Autel zijn de ideale oplossing om uw reparaties te beheren met een mobiel en draadloos diagnosesysteem.

Over Sanders Parts

Op vlak van diagnose biedt Sanders Parts verschillende mogelijkheden aan. Naast het Jaltest diagnose systeem hebben we ook Autel, Texa en Hella Gutmann in ons gamma. Door de striktere wetgeving omtrent rijbaan-veiligheidssystemen (ADAS) zijn we nu ook verdeler van Koch, Koch kalibreert niet alleen de radar- en camerasystemen, maar ook de wieluitlijning van de wagen.

Met dit gamma hopen wij u ten allen tijde bij te kunnen staan in het oplossen van diagnose en kalibratie problemen. De klant wordt niet aan zijn lot overgelaten en geniet van een permanente technische assistentie, basiscursus bij levering en mogelijkheid tot scholingen.

Ook is Sanders Parts gespecialiseerd in het leveren van truckonderdelen geschikt voor MAN, Volvo, Mercedes vrachtwagens, trailers en bussen,
met 30 jaar ervaring beschikken wij over een kennis waarin wij nog elke dag blijven investeren en uitbreiden.

Sanders Parts garandeert een permanente voorraad van meer dan 18000 artikels welke binnen de 12 of 24 uur in de ganse Benelux kunnen aangeleverd worden, geheel volgens uw wens!

Wij werken samen met tientallen originele fabrikanten waardoor we voor u al het beste onder één dak samenbrengen.
Wij zijn ervaren, gemotiveerd en flexibel om op ieders individuele wensen in te spelen.

Kortom, wij zijn zonder twijfel de partner die U zoekt!

www.sandersparts.be

www.jaltest-diagnose.be

www.sandersparts-diagnose.be