Autel

ADAS Complete kit

Moderne auto’s zijn vaak uitgerust met ADAS systemen welke in bepaalde verkeerssituaties ingrijpen. Deze systemen maken gebruik van camera’s, radars, lichtdetectie, elektromagnetische sensoren en ultrasound om gevaarlijke situaties te herkennen. Zodra een gevaarlijke situatie wordt waargenomen wordt de bestuurder gewaarschuwd of het betreffende ADAS systeem grijpt actief in. De ADAS kalibratietool kalibreert camera’s-, radars- en nazichtsystemen die aanrijdingen helpen voorkomen alsook de systemen aanwezig in de voorruiten bij vervanging.

Prijs op aanvraag

Adaptieve cruisecontrol (ACC)

Regelsysteem om de voertuigsnelheid automatisch aan te passen om een ​​veilige afstand tot voorliggers te behouden. De besturing is gebaseerd op sensorinformatie van boordsensoren.

Lane Departure Warning (LDW)

Waarschuwt de bestuurder wanneer het voertuig de rijbaan begint te verlaten. Ontworpen om aanrijdingen te minimaliseren: fouten van de bestuurder, afleiding en slaperigheid.

Night Vision (NV)

Gebruikt een thermo grafische camera om de waarneming van een bestuurder en het zicht op afstand in het donker of bij slecht weer buiten het bereik van de koplampen van het voertuig te vergroten.

Around View Monitoring (AVM)

Biedt een virtuele 360-graden-scène van de auto in vogelvlucht. Het helpt bestuurders gemakkelijker te parkeren door een beter beeld te krijgen van de omgeving rond de auto.

Head-Up Display (HUD)

Snelheidsmeter of navigatiedetails op de voorruit geprojecteerd als transparant display, zodat de bestuurder tijdens het rijden niet van de weg hoeft te kijken.

Blind Spot Detection (BSD)

Op een voertuig gebaseerde sensorfunctie die andere voertuigen aan de bestuurderszijde en de achterzijde van het voertuig detecteert en vervolgens een nabijheidswaarschuwing geeft.

Rear Collision Warning (RCW)

Rear Collision Warning (RCW) Het systeem kan u helpen om aanrijdingen van achteren door naderende achterliggers te voorkomen. De RCW wordt automatisch bij elke motorstart geactiveerd en is niet uit te schakelen. Het kan ook voertuigen waarschuwen door fel met de richtingaanwijzers te knipperen.

Meer mogelijkheden bekijken?

Bekijk alle mogelijkheden en toepassingen van de ADAS kalibratietool in de brochure (Engelstalige versie).

Offerte aanvragen

Investeer alleen in datgene dat daadwerkelijk nodig is. Door het gebruiksvriendelijk, modulaire ontwerp en de uitgebreide accessoires kan Autel optimaal worden aangepast aan de wensen van elke professional. Vraag vandaag nog uw vrijblijvend offerte aan.