Autel

IA800 Optisch kalibratiesysteem voor ADAS

De snelste en meest nauwkeurige positionering van het kalibratieframe zonder mechanische meting. Het Autel Intelligent ADAS Optical Positioning System beschikt over zes camera’s met een hoge resolutie voor driedimensionale aanpassing voor de meest nauwkeurige framecentrering en herkenning van voertuigafstanden. Dit nieuwe componentensysteem is compatibel met uw bestaande Autel Standard Calibration Frame en is ontworpen voor naadloze integratie. Het meet optisch tweewielige klemdoelen om de insteltijd aanzienlijk te verkorten en de plaatsingsprecisie te vergroten. Meest uitgebreide camera-, radar-, lidar- en nachtzichtkalibratiedekking in de branche.

Prijs op aanvraag

6x 3D-beeldcamera's met hoge resolutie

De geavanceerde 3D-cameratechnologie van de IA800 biedt de meest nauwkeurige en snelste plaatsing van het kalibratieframe door het meetlint, schietlood, touw en spiegels uit uw installatieproces te verwijderen.

Meer mogelijkheden bekijken?

Bekijk alle mogelijkheden en toepassingen van de ADAS kalibratietool in de brochure (Engelstalige versie).

Offerte aanvragen

Investeer alleen in datgene dat daadwerkelijk nodig is. Door het gebruiksvriendelijk, modulaire ontwerp en de uitgebreide accessoires kan Autel optimaal worden aangepast aan de wensen van elke professional. Vraag vandaag nog uw vrijblijvend offerte aan.