Autel

De Autel MaxiSys ADAS draagbare kalibratietool MA600

De Autel MaxiSYS ADAS Calibration-oplossing wordt steeds mobieler. Het gebruiksvriendelijke MA600-frame kan snel worden opgevouwen en gedemonteerd voor transport, om op veel locaties te kalibreren, waardoor een slimmere service eenvoudig wordt gecreëerd. Advanced Driver Assistance System (ADAS) wordt standaarduitrusting op de nieuwe voertuigen van vandaag. Met MaxiSys-kalibratietools en nauwkeurige software is Autel MaxiSys ADAS MA600 een ideale kalibratietool voor glasvervanging en meer.

Prijs op aanvraag

Lane Departure Warning (LDW)

Waarschuwt de bestuurder wanneer het voertuig de rijbaan begint te verlaten. Ontworpen om botsingen te minimaliseren: fouten van de bestuurder, afleiding en slaperigheid.

Mobiel

Eenvoudig opvouwbaar frame creëert vrijheid om op veel locaties sneller te kalibreren.

Nauwkeurig

De nieuwe afstandslaser en accessoires zorgen voor een sneller nivelleringsproces met voertuig voor nauwkeurigheid van de millimeterliniaal.

Instelbaar

Handig afstellen van de knoppen.

Meer mogelijkheden bekijken?

Bekijk alle mogelijkheden en toepassingen van de ADAS kalibratietool in de brochure (Engelstalige versie).

Offerte aanvragen

Investeer alleen in datgene dat daadwerkelijk nodig is. Door het gebruiksvriendelijk, modulaire ontwerp en de uitgebreide accessoires kan Autel optimaal worden aangepast aan de wensen van elke professional. Vraag vandaag nog uw vrijblijvend offerte aan.