Autel autodiagnose uitleesapparatuur

Autel is één van de koplopers op het gebied van diagnoseapparatuur en dit met modellen voor particulieren, doe-het-zelvers en professionele garages. Met de MaxiSys diagnosesystemen kan men alle automerken op OEM-niveau uitlezen, alsook uitgebreide OBDII diagnose en servicefuncties tot geavanceerd ECU coderen en programmeren uitvoeren.

Autel Autodiagnose uitleesapparatuur

Autel is gespecialiseerd in R&D (onderzoek en ontwikkeling), productie, verkoop en service van intelligente diagnostiek voor auto’s, detectie- en analysesystemen en elektronische auto-componenten, de producten worden voornamelijk verkocht aan meer dan 50 landen en regio’s zoals de Verenigde Staten, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Australië, is Autel een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van producten en diensten voor intelligente diagnostiek, inspectie en TPMS (Tire Pressure Monitoring System) voor auto’s.

Ze zijn al meer dan tien jaar nauw betrokken bij het wereldwijde intelligente diagnose- en testveld voor auto’s. Ondertussen heeft Autel drie productlijnen gebouwd, waaronder diagnostische producten, TPMS systemen voor bandenspanningscontrolesystemen en de ADAS-serie. Gebaseerd op jarenlange verzamelde diagnostische gegevens en gevallen, begonnen ze om tegelijkertijd geïntegreerde intelligente onderhoudscloudservices te bieden.

Autel houdt zich al lang aan het speciale onderzoek op het gebied van intelligente diagnose en detectie van auto’s, combineert de technische kenmerken van auto-hardware, cloudservices en mobiele terminals op basis van softwareontwikkeling. Autel houdt zich aan onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling en continue innovatie, en heeft zijn eigen unieke kerntechnologieaccumulatie gevormd. Het kerntechnologiesysteem is sterk gecondenseerd in vijf kernsystemen, namelijk vijf belangrijke kernsystemen:

  • autodiagnose-specifiek besturingssysteem
  • autodiagnostisch communicatiesysteem
  • intelligent simulatie-analysesysteem
  • intelligent diagnostisch expertsysteem
  • informatiesysteem (cloudplatform)

Visie

Ze streven ernaar een wereldwijde toonaangevende leverancier van auto-elektronica en diagnostische apparatuur en hulpmiddelen te zijn.

Missie

De missie is om echte en blijvende waarde te creëren voor alle betrokkenen door klanten superieure producten en diensten te bieden.
Officiële Autel Website.